auto zakupione w żaglu, przez kilka lat u nich serwisowane, bardzo słaba obsługa, cały czas jak nie wiedza co powiedzieć to zganiają na mechaników, którzy już nie pracują.
Zdarzyło sie, ze filtr paliwa odwrotnie założyli czy np. była wymiana filtru kabinowego była na rachunku a w rzeczywistości nic nie było wymienione, (a wszystko wyszło przypadkowo, bo w zimie szyby tak parowały, że nie dało rady jeździć i w innym zakładzie od ręki zdiagnozowali problem, ze filtr do wymiany.)
PS. dodatkowo sprzedali auto z innym silnikiem, wyposażeniem auta niż mówi VIN.
Nie polecam !!!!!
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Korzystałem z Danelczyka jakieś 5k km temu. Obsługa bardzo miła, szybko się uwinęli (przegląd przy 60k km). Zrobili to co do nich należało. Wymiana klocków, filtrów, wycieraczek. Żadnych zastrzeżeń nie mam. No i dostałem rabat bodajże 5% (bo chyba nie mamy tam jakiegoś OCP-owego wynegocjowanego ?)
Spokojnie mogę polecić
-jeździ ze mną od 05.2011 - jeździ ze mną od 04.2015
Komentarz